dijous, 19 de maig de 2016

ELS OFICIS

 Avui els nens/enes de P-2 han fet una petita excursió per el poble, han visitat diferents establiments i han pogut veure i escoltar les explicacions que se´ls hi ha fet d´ alguns oficis( perruquera, venedora, cambrera ,  maquilladora i farmacèutica)  per poder conèixer-los una mica millor.

Han visitat la perruqueria Arrels on la Iolanda i la Patri els han mostrat els diferents productes que utilitzen per posar guapos a la gent ( rulos, espumes secadors , rentacaps etc...) després han anat a veure la botiga de Mel Germans Sancho , on la la mama del Erik la Lorena els hi ha mostrat els productes que venen a la botiga.
Continuant amb l' excursió han visitat la  Farmàcia Pedrola on la Roser i la Joana els hi han explicat una mica que és  una farmacia i un farmaceutic /a ( se´ls hi ha ficat tirites etc.) i per acabar i poder esmorzar han anat a la cafeteria Ariparc ,  allí  la Merçe els ha pintat una mica i han tingut una mica d' esbarjo jugant amb les boles.

Un matí fantàstic per tornar a repetir !! agraïm a Paco Jordi la tirada de caramels , se ho han passat molt bé!!!i des de la Llar volem agrair i donar les gràcies als establiments i les persones que han fet possible aquesta activitat!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada