dijous, 17 de setembre de 2015

PERIODE D' ADAPTACIÓ

 Els nens i les nenes que comencen a la llar d' infants tenen davant tota una incògnita per descobrir: la llar és per ells un espai nou, on hi ha unes persones que també els resulten desconegudes.
Intentem posar-nos en el seu lloc i entendre´ls: en aquestes edats els agrada sentir-se en un entorn conegut i sobretot estar amb aquelles persones que els resulten familiars, que els facin sentir còmodes, segurs, confiats, protegits..., En canvi la llar encara és un lloc desconegut i no saben amb què es trobaran.
davant d' aquesta situació cada nen o nena pot reaccionar d' una manera diferent: alguns l' acceptaran de seguida i d' altres els inquietarà i els costarà més.

TANT EN UN CAS COM EN UN ALTRE ÉS UNA REACCIÓ NORMAL.

A mida que van passant alguns dies van captant que les persones que estem a la llar també els donem afecte i atenem les seves necessitats.Perceben que aquí també s' hi poden sentir segurs i confiats.


 A més a més van descobrint que a la llar tenen experiències positives i agradables: poden jugar, compartir estones de pati amb els altres nens i nenes, escoltar musica, gaudir de tots els moments màgics que creem per a ells.

S' ADONEN QUE ANAR A LA LLAR ELS AGRADA I ÉS DIVERTIT

pe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada