dimarts, 27 de novembre de 2012

La panera dels tresors!!!!

 Avui els nens de les aules de Pollets i Ratolins han treballat la panera dels tresors, aquesta activitat és un recurs molt interessant i adient per oferir als nens/enes la possibilitat de descobrir i d' accedir a multitud de sensacions a través d' objectes , de vegades coneguts , de vegades del tot nous.


dilluns, 26 de novembre de 2012

A descansar!!!!

 Perquè un nen/a pugui desenvolupar una jornada a la llar, és imprescindible que estigui descansat i que hagi alternat els períodes d' activitat i de repòs que li corresponen, en funció de la seva maduresa neurològica.
Activitats dels peixets!!!!!!!

En aquestes edats és fonamental que els nens manipulin, experimentin i descobreixin tants objectes i elements de l' entorn com puguem proporcionar-los-hi!!!!!Els toquen els llepen i ensumen i d' aquesta manera mitjançant els sentits poden copsar.ne les característiques.

dijous, 8 de novembre de 2012

LLANÇAR SOSPESAR!!!!

 Els nens de l' aula de les marietes avui han expolrat i manipulat pilotes de manera lliure, amb aquesta activitat han practicat les habilitats motrius de llançar i sospesar i també han imitat  les accions com les de llançar la pilota.
dimecres, 7 de novembre de 2012

Fem un erissó amb pinassa!!!!

 Avul els nens de l' aula de les marietes han continuat treballant amb la pinassa engantxat-la en un erisso que els hi ha proporcinat l' educadora.
Amb aquesta activitat potenciaran les habilitats motores de precisió, realitzaran la pinça  i afavoriran la motricitat finadimarts, 6 de novembre de 2012

MANIPULEM PINASSA!!!!!

Els alumnes de l' aula de les marietes avui han manipulat pinassa., els objectius que es volen aconseguir són que percebeicin les sensacions que s' experimenta en entrar en contacte amb la pinassa i també l' observació i la manipulació d' aquestes fulles.